Shopping Cart

Najčešća pitanja

Dragi korisniče,
ukoliko postoji bilo kakva ne doumica oko naručivanja-kupovine na našem sajtu ili imate bilo kakvu ne-jasnoću, potrudili smo se kroz najčešća pitanja da Vam odgovorimo. Uvijek smo Vam na usluzi na našem info broju 033 269 100.

 

Kada kupim proizvod, da li dostavljate na kućnu adresu?
DA. Osim u slučaju da niste naveli način plaćanja gotovinom i preuzimanjem u prodavnici, ili u komentaru narudžbine niste naveli neki drugi način preuzimanja.

Da li mogu da kupim sa računa firme?
DA. Možete platiti sa računa firme. Potrebno je da u okviru načina plaćanja odaberete opciju virmansko - žiralno  plaćanje(ili plaćanje preko računa), popunite nalog za prenos i izvršite prenos sredstava.

Da li možete da mi dostavite proizvode na različitu adresu od adrese plaćanja ili bilo koju drugu adresu?
DA. Potrebno je samo u komentarima narudžbine da napišete adresu isporuke, jednu ili više u zavisnosti od broja proizvoda, različitih adresa dosatve i sl...

Da li mogu da naručim proizvod i preuzmem ga u najbližoj prodavnici?
DA. Potrebno je samo izabrati način plaćanja gotovinom i u komentare unijeti gde ćete preuzeti u kojoj našoj prodavnici.

Greškom sam naručio proizvod, da li mogu da otkažem?
DA. Pošaljite mail u roku od 30 minuta na prodaja@printex.ba da otkazujete narudžbinu. U suprotnom plaćate troškove dostave.

Platio sam, a nije mi stigao proizvod?
Dostava je u roku od 3 (tri) dana, ukoliko to nije drugačije navedeno. U svakom slučaju ukoliko se desi ovaj slučaj, pozovite naš info broj 033 269 100 i zatražite status vaše narudžbine.

Dobio sam oštećenu robu/proizvod, mogu li da zamenim?
DA. Kad Vam kurir dostavi robu, proveravate da li ispravna i da li ima neka fizička oštećenja. Ukoliko se to desi robu odmah vraćate kuriru.

Da li dobijam garanciju na kupljene proizvode?
DA. U zavisnosti od svakog proizvoda, trajanje je i garancije. Tipa 12 mjeseci, 2 godine i sl..

Kako da znam da sam naručio proizvode?
Kada završite proces kupovine-naručivanja, na ekranu će Vam se prikazati poruka o završetku kupovine, možete odmah odštampati narudžbenicu ili je svakog trenutka pogledati u Vašem profilu na sajtu pod tabom Narudžbenice, pronaći je, kliknuti na nju, pregledati i ako treba ponovo odštampati, U svakom slučaju uvijek na mail dobivate potvrdu o kupovini sa narudžbenicom. Ponekad ako ne dobijete mail, pogledajte Vaš SPAM folder.

Naručio sam, dobio narudžbenicu i šta sad?
Ukoliko ste izabrali način plaćanja općom uplatnicom, odite do pošte ili banke i platite navedeni iznos. Ukoliko ste izabrali plaćanje pouzećem, sačekajte kurira, prekontrolišite narudžbinu kad donese i platite. Ukoliko ste naveli način plaćanja gotovinom u prodavnici, odite do prodavnice, platite i preuzmite proizvod.