Shopping Cart

Western Digital donosi 12TB Gold hard diskove

Western Digital donosi 12TB Gold hard diskove

Western Digital proširio je svoju liniju WD Gold hard diskova, koja sada ima model od 12TB. Novi model će se prodavati po cijeni od 522 dolara na tlu SAD-a.

Western Digital Gold hard diskovi su dizajnirani kako bi uskladištili najdragocjenije podatke korisnika. Kreirani za zahtjevna serverska okruženja, novi diskovi imaju pouzdanost od 2,5 miliona sati MTBF, što je jedan od najviših rejtinga u portfoliju kompanije Western Digital.

Pored ovoga, hard diskovi implementiraju WD HelioSeal tehnologiju četvrte generacije, koja koristi helijum u diskovima za pojačan kapacitet, pouzdanost i efikasnost korišćenja.

Novi WD Gold 12TB stižu uz petogodišnju limitiranu garanciju.

Izvor: Guru3DVijesti i savjeti

Saznajte najnovije informacije iz svijeta tehnologije ili pročitajte korisne savjete pri kupovini laptopa, mobitela, bijele tehnike, kućanskih aparata ili auto opreme.
  • 06/06/2018

Vodič za kupovinu 4K televizora

Televizori su multimedijalni centar svakog doma, posebno u današnje vrijeme kada su televizori ozbiljno napredovali, kako po pitanju dimenzija, tako i na polju tehnologije.
Pročitaj više
  • 06/05/2018

AMD na Computex donosi Vega 20 na 7nm, uz 32GB HBM2 memorije

Sajt TweakTown izvještava da je preko industrijskih izvora saznao da AMD planira objavu svoje osvježene Vega 20 linije grafičkih karti tokom Computex 2018. konferencije.
Pročitaj više
  • 06/06/2018

Intel do kraja godine donosi CPU sa 28 jezgara

Tokom svoje Computex konferencije za štampu, Intel je najavio da do kraja godine planira da objavi 28-jezgarni CPU
Pročitaj više
  • 06/06/2018

Snapdragon 850 za Windows 10 prijenosnike

Snapdragon 850 je zvanično objavljen i kasnije tokom godine se očekuje u prvim laptopovima i 2-u-1 uređajima. Čipset je praktično unaprijeđena verzija Snapdragon 845 procesora, koji se može naći na premijum telefonima, a zamjeniće Snapdragon 835 čip koji je ranije pokretao Windows-on-ARM uređaje.
Pročitaj više
Nema tagova